3 техники за почистване на текстилни настилки

почистване на килим с препарат

Имате проблем с неравномерно пране на килим? Не можете да постигнете задоволителни резултати в домашни условия? Домашните посещение от фирми за почистване също не вършат работа? Ето какво трябва да знаете за цялостното почистване на килим – съвети директно от професионалистите.

3 техники за почистване, които ще преобърнат играта

Наистина, един от най-големите проблеми при домашното пране на килими е това, че човек си изморява и просто не може да завърши прането правилно. Но човек не трябва да бъде укоряван, все пак килимите са тежки а когато поемат вода стават 3 пъти по-тежки от преди – заради това се местят трудно а това е голям проблем.

За да запазите равномерното изпиране на един килим ще са ви нужни няколко неща, а ако не ви се занимава, винаги просто можете да ни се обадите, за да го свършим ние.

1. Трябва ви пространство

Най-големият фактор при изпиране на килим е това да има достатъчно място за да бъде положен той равномерно. Ако нямате пространство се налага подгъване и пране на части, а това може да доведе до неравномерно изпиране, което да остави по-бледи или наситени следи.

Това е особено грозно, най-вече при килими с по-тъмно разноцветка – можете лесно да предотвратите този проблем, като използвате по-голямо пространство за пране. Ако нямате такова у дома си, можете да отидете до автомивка или на тепавица.

2. Използвайте по-широка четка

Друг голям проблем е това, че се използват тесни четки за премахване на прах и петна. Те могат да концертират силата на човек, което да е много по-ефикасно, но за сметка на това покриват по малка площ, което пък предразполага към неравномерност в почистването.

Използвайте по-широка четка, метла или друг вид средство за търкане, за да покриете повече площ – те са доста евтини и лесни за откриване.

3. Не използвате професионална услуга

Да, реално това е един от най-големите проблеми – домашното пране на килими, или това на ръка, е 5 пъти по неефикасно от професионалното машинно пране. Ние разполагаме с високотехнологични начини за изпиране на килими за цялостни и трайни ефекти – бързо, лесни и без място за грешка от човек.

По този начин не само гарантираме цялостни резултати, но и пълно изпиране и премахване на всякакъв шанс от човешка грешка.

Цената на тази услуга зависи от много фактори, но добрите резултати правят дори най-скъпото ценообразуване да си заслужава. Не само ви спестяваме време, но и усилия, които така или иначе може да се окажат напразно – обадете се още днес и ни позволете да ви помогнем.

3 техники за почистване на текстилни настилки
Обади се сега