Препоръки

Взеха килимите в уговореният час, нямаше и 5 дни и ни ги доставиха до адрес и накрая цената беше доста добра – доволни сме и с удоволствие ги препоръчваме на други хора.
Много сме доволни от качеството, особено за единия килим – беше в доста лошо състояние, но пак го оправиха – браво на момчетата. Горещо препоръчваме!
Живея на Цариградско и трябва да се чисти ежедневно, за да е прилично в дома. За мокети и всякакви други настилки няма даже да говоря. Пролетта става голям проблем и с дърветата като разцъфват – детето е алергично а и праха от града не помага. Team Clean успяха да ни помогнат с почистването – благодарни сме!
Аз съм управител на офис и помня цвета на мокета когато го слагаха преди 3 години. 2 зими се минаха и е почти неразпознаваем – но Team Clean дойдоха и за 2 смени го изпраха напълно. По-добре е когато нещата не са чак толкова сиви!
Да, килима беше добре изпран, но ми се стори, че доставката отнема малко повече време през зимата, отколкото през лятото. Килима трудно съхнел – не искали да го пращат мокър, което от друга страна пък ми направи много добро впечатление, защото други са ми връщали спарени и влажни килими. В крайна сметка всичко завърши добре и отново ще използвам услугите на Team Clean.
Дадох да изперат олекотените завивки вкъщи. Останах изненадана колко бързо дойдоха и определено бях впечатлена от факта, че завивките бяха освен доста чисти и ароматизирани. Притесних се да не трябва да плащам повече, но момчето ми каза, че е част от стандарта на компанията. Благодаря и ще ви ползвам отново съвсем скоро за други неща.
Крайно време беше някой да го направи това машинно чистене. Работил съм го в Германия и знам какво се случва, от личен опит мога да кажа, че хората от Team Clean работят на доста високо ниво. Като цяло отлично обслужване, добро качество на прането, а пътеките още ухаят 2 месеца по-късно.
Отлично качество и обслужване. Точни на адреса и коректни в сроковете и цената.
С 2 малки деца под 4 години почти не ми остава време да се занимая с по-сериозно почистване вкъщи. Реших, че поне за килимите и пътеките може да потърся професионална помощ. Попаднах на Team Clean след препоръка в известен форум и друга от близка приятелка. Не съжалявам, а планирам да ги ползвам отново. Доволна съм.
Пътеките ни са като нови. Доволни сме и препоръчваме.
Изключително сме доволни от услугите на фирмата и благодарим за отношението на екипа. Удоволствие е да се работи с вас.
За втори път използвам услугите на Team Clean - предния път за килими, а сега за одеала и явно ще ги ползвам отново. Браво момчета - оправихте настроението ми.
Когато фирмата се свърза с мен да напиша препоръка ми се стори малко странно, за първи път го правя. Но останах доволен, в крайна сметка се оказаха читави. Обслужването беше доста добро, момичето по телефона ми обясни какво трябва да направя и къде трябва да оставя пътеките – изпраха ги, и 4 дни по късно ми ги върнаха. Доволен съм.
Във вкъщи сме свикнали да ги перем на ръка, ама рядко остава време. Изненадани останахме от качеството и скоростта на обслужване. Цените са добри, обслужването също е доста добро.
Браво на Team Clean! Доста добре се справиха. Имам 1 доста голям, стар килим от баба ми, които беше в окаяно състояние. Забравен, мръсен. Бяхме му забравили цвета какъв е, но след тези хора си е почти като нов – нямам забележки!
Скоро не бях срещала такъв екип от професионалисти. Това, което ме изненада, е че килима идва специално опакован и като го отвориш е все е едно нов.
Доволна съм. Бързи и коректни. Качеството за услугата по пране на одеала е наистина високо - няма как да кажа просто на черното бяло.
Останах доволен – препоръчвам Team Clean на всички, които искат добра услуга за пране на пътеки.
Хората са отзивчиви и доста бързо се разбрахме с жената по телефона. Като цяло историята ми не е много специална, но когато ме помолиха да напиша препоръка, нямаше как да откажа, бяха доста бързи и учтиви. На въпроса доволна ли съм от услугата - повече от приятно изненадана съм.
Определно съм човек, който държи на супер чистота, дори често мъжа ми се шегува, че съм крайна. Изискванията ми са изключително високи и Team Clean успяха да ги удовлетворят за разлика от 2-те фирми, които бях пробвала преди тях.
С 3 кучета е истинско щастие, че ви има пичове. Благодаря. Както винаги перфектни!
Ако трябва да определя къде се класира Team Clean при използването на такива услуги от семейството ни, то бих казал, че са в топ 3.
Страхотни. Препоръчвам - килима изглежда по-добре от деня, в който го купих
Качество, коректност, точност. Нямам забележки.
Страхотна работа! Рядко човек може да получи качество напоследък в София. Благодаря ви и ще ви препоръчам на всичките си приятели и познати.
Обади се сега