Пране на пътеки

Имате нужда от пране на пътеки вкъщи или в офиса?  Държите на качество, срок и отношение?  Доверете се на Team Clean!

ПРАНЕ НА ПЪТЕКИ

Класик
До 10 раб. дни
Експрес
До 5 раб. дни
Класик
До 10 раб. дни
Експрес
До 5 раб. дни

Пътеките са едни от най-често срещаните подови настилки в България. Те лесно допринасят за уюта в един дом, действат като декорация и способ за запазване топлината в дома, но същевременно могат с лекота да бъдат местени и чистени.

Доста често пътеките се ползват при антрета и така събират доста голямо количество мръсотия по себе си. Регулярното пране и поддръжка ще запазят качеството и цветовете на вашите пътеки.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ЧЕСТОТА НА ПРАНЕ НА ПЪТЕКИ

Почти няма дом без поне някакъв вид пътеки, без значение дали е пред банята, в коридора или в антрето – всички ги имат. Характера на тяхната направа може да бъде разнообразен, което определя и самото качество на една пътеки.

Без значение колко е скъпа една пътека – всички са равни пред праха и замърсяванията. Особено тежко може да бъде замърсяването на една пътека, ако в дома има домашни любимци (това често се случва и с одеала и мокети разбира се) или тя стои на място с много движение, както е в коридорите.

Набиването на мръсотия в космите и текстила на една пътеки не само скъсява нейният живот, но и допринася за здравословни проблеми като алергии и проблеми с дихателните пътища.

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ НА ПЪТЕКИ В СОФИЯ

ПРАНЕ НА ПЪТЕКИКато експерти в областта, ние от CleanTeam.bg можем да ви предоставим бърз, лесен и евтин начин за пране на пътеки, без да се налага да се цапате. Това, което трябва да направите, е да докарате вашите пътеки до наш обект и просто да ги оставите.

От там нататък нашият екип от опитни специалисти ще се ангажира с безупречното пране и отстраняване на дори най-упоритите петна.

Ние използване машинно пране на пътеки, което превъзхожда ръчното по много начини. Един от факторите, които улесняват прането, е че се снема фактора човешка грешка.

Напредъка на технологиите ни позволи да усъвършенстваме процеса по пране, и да го издигнем на изцяло друго ниво. Без значение дали вашите пътеки са стари, нови, от синтетика, бленд или естествени, ние можем и ще ги изперем до съвършенство.

НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ ПРОБЛЕМИ ПРИ ПЪТЕКИТЕ

Това, което срещаме най-често при пътеките е протриването и уморяването на текстила поради абразивният характер на мръсотията по тях. Сплъстяването създава изключително много съпротивление, и при ходене върху застрашените места, бавно започва процеса по изтъняване и нараняване на връзката между фибрите и основата.

Това се отразява много негативно на самият живот и дълготрайност на пътеката, както и на цветовете. За това е особено важно не само честото минаване с прахосмукачка, но и прането на подобна пътека. Водата и препарати отмиват нечистотиите, като механичната сила на четките при машинното пране допълнително допринасят за дълбокото и пълно изпиране.

Замърсеността на пътеките, точно като при замърсените килими зависи пряко и от интензитета на употреба т.е. човекопотока, които минава по тях. Логично офис пътеките изискват доста по-често почистване от тези, които използваме в коридора у дома.

ИЗСУШАВАНЕ, ПАКЕТИРАНЕ, ДОСТАВКА

Услугата ни е цялостна – единственото, което трябва да направите е да оставите мръсните си пътеки. От там напият екип се заема с пълното почистване, изсушаване (до 100% дори през зимата), пакетиране и доставяне до избран от ваш адрес.

Възползвайте се от ниските ни цени за пране на пътеки за София, без значение дали вашият дом или офис се намира в Дружба, Младост, Люлин, Драгалевци, Симеоново, Гео Милев, Гоце Делчев или друг софийски квартал.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)

Услугите за почистване и пране на пътеки на Team Clean, включва няколко компонента. В зависимост от конкретната пътека се реализира и съответния комплекс от дейности, за да може да се отговори подобаващо на различните типове замърсявания, материи и човекопоток, който преминава върху пътеката.

Съществуват варианти на цената при почистване на пътеки, като тези варианти корелират пряко с конкретика и спецификата на отделното изделие, сред тях са:

  • Материя, от която е изработена;
  • Устойчивост на влакната;
  • Специални предписания за третиране на този тип материи;
  • Повишен човекопоток;
  • И т.н.

За да видите колко ще струва изпирането на пътеките ви можете да рагледате таблицата с цени за пране на различни типове пътеки.

В зависимост от материята, от която е изработена пътеката, то следва да се адаптираме и да планираме връщането на клиента. Някои материи се сушат по-трудно. От друга страна понякога имаме повишено замърсяване, което изисква и допълнително третиране, за да удовлетворим вашите очаквания и резонно това удължава срока за връщане. Винаги можете да попитате нашите оператори по телефон колко време ще отнеме процеса, за да подобрите планирането си.

 

вашият килим, то следва той да бъде третиран и по-различен начин при сушенето си. Логично по-дебелите и по-тежки килими съхнат по-дълго, за да не ги връщаме още мокри. За да бъдем конкретни – попитайте нашият оператор за срока за връщане на килима, макар, че той рядко е по-дълъг от 10 дни.

Team Clean e отговорна компания, на която клиентите и техните семейства разчитат. Ние винаги подхождаме преди всичко останало с мисълта за безопасност за нашите клиенти.

Това е причината да използваме само и единствено безвредни препарати, за да сме сигурни, че сте 100% в безопасност, както вие, така и вашите близки.

Машинното изпиране на вашите пътеки дава значително по-добри резултати. Това е така, защото при ръчното пране имате човешкия фактор, а при машинното той отсъства. Един човек може да не третира равномерно пътеката ви във всяка точка, докато машината ще се погрижи да няма никакви пропуски, нито забравени зони за почистване.

Обади се сега