Контакти

Ако имате специфично питане във връзка с пране на килими, мокети, одеяла, пътеки, китеници, завивки и други текстилни изделия, то можете да се свържете с екипа на Team Clean, както на посоченият в сайта телефон за връзка, така и посредством по-долната форма за контакти.

Очакваме вашите въпроси

В Team Clean залагаме на качеството и удовлетворението на клиентите ни. Вашите отзиви и въпроси са от ключово значение и подпомагат постоянното усъвършенстване на услугите ни. Независимо дали желаете да научите повече за някоя от нашите услуги, да споделите впечатленията си от работата ни или търсите съвет относно поддръжката на текстилени изделия, не се колебайте да се свържете с нас.

Използвайте контактната форма по-долу, за да достигнете до нас лесно и удобно. Всички ваши съобщения ще получат заслуженото внимание и професионален отговор от наша страна.

Не се колебайте да се обърнете към нас за всякакви въпроси или нужди, свързани с услугите ни. Вашето мнение е важно за нас и с нетърпение очакваме да ви чуем!

*Моля, попълнете всички детайли и телефон, за да можем да се свържем с вас във възможно най-кратки срокове, както очаквате винаги от Team Clean.

    Обади се сега