Пране на одеяла

Омръзна ви да се мъчите да перете тежките и обемисти одеяла вкъщи? Може би е време да потърсите професионално пране на одеяла от Team Clean?!

Пране на одеяла

Класик
До 10 раб. дни
Експрес
До 5 раб. дни

Кой не обича да се сгуши в меко и чисто одеяло през студените зимни вечери? Още по-приятно е ако то мирише добре и пази топлина – но понякога това може да е трудно да се постигне в домашни условия – за това ни има и нас – с услуги вече налични за всички квартали в София-град, включително Люлин, Надежда, Овча Купел, Младост и Център.

ПРАНЕ НА ОДЕЯЛА: КОЛКО ЧЕСТО ДА ГИ ПОЧИСТВАМЕ

Пране на одеяла Team Clean СофияТози въпрос е един от основните, когато става дума за поддържане на един чист дом. Хигиената е на първо място и тя е особено важна, когато се стигне до предмети и завивки, които докосват кожата ни.

Някои от нас могат да бъдат доста чувствителни и податливи на алергени като прах и мръсотия – за това в такива случаи честото пране на одеяла е препоръчително. Разбира се, правилното почистване на едно одеяло зависи до голяма степен от неговата направа.

За това и сме разработили процедура, която борави с информация която вие ни предоставяте, когато това е нужно, включително:

  • Кога последно е прано съответното одеяло?
  • От какво е направено одеялото – синтетични материи или естествени материи?
  • Каква е степента на замърсяване, ако считате, че тя е повишена?
  • Има ли стари петна по одеялото и искате ли да ги третираме специално, за да ги отстраним?
  • И т.н.

Колкото по-старо е едно петно, толкова по-свързано е то с текстила на одеялото и по-трудно може да бъде почистено, ако не се използват по-агресивни препарати за пране на одеяла или друг тип текстил като завивки, килими или мокети.

Препоръчваме мигновена намеса при наличие на по-упорити следи, като такива от кафе, шоколад, кръв, мазнини, вино, домашни любимци и т.н.

На пръв поглед едно одеяло може да е обречено за кофата, но ще се изумите от това точно колко добре може да бъде почистено то. Важен момент от почистването е да се видят налични щети по здравината и целостта на едно одеяло – това ще определи точно какво може да се направи с него.

Класик
До 10 раб. дни
Експрес
До 5 раб. дни

КАК СЕ ГРИЖИМ ЗА ВАШИТЕ ОДЕЯЛА

Пране на одеялаВече споменахме колко е важна информацията, за правилното пране. След определяне на важните фактори, можем да подходим към ефикасното отстраняване на насъбралата се мръсотия, мазнини и следи от допир с нечисти повърхности.

При естествени одеяла като Родопските или такива направени от кашмир, процесът е доста по-нежен и взима предвид състоянието на тъканите. Използва се влага, при оптимална температура определена от химичният и механичен състав на едно одеяло.

Вълната и кашмира не харесват високите температури, но за сметка на това могат да бъдат прани при не повече от 30 градуса по Целзий. Това всеки може да си го направи във вкъщи – а това, което прави нашите услуги наложими са препаратите, които ползваме.

Нашата специална програма за подобрено домашно здраве, използва био-препарати, които действат ефикасно срещу всякакъв вид нечистотии. Отделят мръсотията от влакната на одеялото, като създават нежен, защитен слой, който действа до 6 месеца след изпиране при нас.

Това е страничен ефект от препаратите и действа като защита против натрупването на дълбоки петна и мръсотия. Така последяващото професионално пране на завивки и одеяла ще е много по-лесно и бързо – с нашите препарати вашите завивки ще предпочитат да са чисти от колкото мръсни.

Оборудвани сме с най-съвременната технология за сушене, която гарантира, че вашите одеяла ще бъдат перфектно чисти и изсушени.

Нашата цел е да предоставим услуга, която превъзхожда очакванията ви, като в същото време се грижим за дълготрайността и мекотата на текстила. Ангажираме се с постоянното обучение на нашия екип, за да гарантираме, че сме винаги в крак с най-новите методи и препарати за ефективно и безопасно пране на вашите одеяла.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ TEAM CLEAN ЗА ПРАНЕ НА ОДЕЯЛА

Без значение дали е са 2 или 10, дали сте в Люлин или Дружба, дали са прани преди 2 години или преди месец, вашите одеяла ще бъдат съвършено и основно почистени.

Ние вземем одеялата ви, ще ги изперем и доставим директно до вашата врата, осигурявайки ви максимално удобство.

Нашите експерти са на разположение да ви предоставят съвети за поддръжката на одеялата след тяхното професионално почистване, за да останат чисти за по-дълго време. Ангажираността ни към качеството и задоволяването на нуждите на клиентите е основополагаща, затова постоянно се стремим към иновации в методите на почистване и препаратите, които използваме.

Ние вършим мръсната работа, за да можете вие да се насладите на безупречната чистота, която всеки заслужава.

Възползвайте се от нашите ниски цени и редовни оферти за пране на килими, одеяла, завивки, пътеки или мокети и оставете мръсната работа на нас!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)

Тази услуга включва всичко необходимо за пълното изпиране и поддържане на чисти одеяла от синтетичен и естествен произход. Това ще рече пране, сушене, омекотяване, ароматизиране, дезинфекциране и на всякакви одеяла.

Самият процес се извършва в наш цех, възможно най-близо до вас, за да се скъси времето от предаването, в получаването на чисто одеяло. Всичко процедури изисква технологично време, като съхненето отнема най-дълго време и усилия от страна на екипа ни.

Цената на услугата зависи от броя, материала и срока за тяхното пране. Както можете да видите по-горе, ценообразуването се бази върху два основни фактора – вид и срок – ако искате да получите по-точна, крайна цена за услугата, ви препоръчваме да се свържете с нас.

Цялостното обслужване на едно родопско одеяло, например, изисква използването на правилните методи, за да се запази неговата здравина, мекота, без да се прави компромис с чистотата.

За правилното пране на вашето одеяло използваме ефикасни и нежни препарати, които съчетават грижа за тъканта и ефикасно отстраняване на мръсотия. Дори вашето одеяло да не е прано от много години, нашите методи и препарати са способни да го върнат към едно състояние на брилянта чистота.

Точната същност на нашите методи са фирмена тайна, но всяко одеяло бива третирано отделно, особено ако има силно замърсени участъци. Следите от храна могат да са изключително трудни за премахване с обикновени способи, за това и полагаме професионални методи.

Ако изберете по-експресната поръчка, ще получите вашето одеяло напълно изпрано и изсушено в рамките на 5 дни. Това оскъпява процедурата, а и не е налично за някои видове одеяла поради технологичното време, което е необходимо за безопасното и пълно третиране на вашата собственост.

Ако искате да разберете в подробност колко време точно ще отнеме прането на вашето одеяло, можете да се свържете с нас чрез контактна форма или телефон.

Тъй като София е голям град, не е разумно да ви караме да идвате при нас, особено ако имате голям брой одеяла. Ние разполагаме с няколко цеха за пране разположени на възлови точки в цяла София, за това ще поемем взимането на мръсните и доставянето на чистите одеяла до избран от ваш адрес.

Това е включено в цената, но увеличеното удобство от пълното обслужване, прави живота много по-лесен и снема отговорности от вас.

Оценка: 4.65 / 5 (131 мнения)
Обади се сега