Химическо чистене

Поради постоянно увеличаващите се човешки грижи на ежедневна база, хората, особено в големия град, имат все по-малко време, което да отделят за пране, за чистене и за готвене. Ако има поне едно перо от грижи, което да поверите на някого, то това е прането.

В София и страната днес има доста ателиета за химическо чистене. Това е нещо, което стана нормална част от живота на съвременния човек, но има ли начини, при чието изпълнение да можем да изберем онези, които могат да се справят с този вид текстилно чистене по най-добрия възможен начин.

Помнете, че никой няма да се отнесе към тях така, както вие самите бихте могли – внимателно, с грижа и с любов като към свои.

Химическо чистенеЦени
Костюм от две части18 лв
Елек към костюм7 лв
Сако12 лв
Вратовръзка5 лв
Риза8 лв
Пуловер или жилетка10 лв
Панталон9 лв
Костюм детски12 лв
Кожено яке30 лв
Кожух/палто с косъм40 лв
Елек с косъм32 лв
Кожен елек24 лв
Кожен панталон22 лв
Кожена чанта27 лв
Палто късо17 лв
Палто 3/4 – ти18 лв
Палто дълго19 лв
Еко палто късо24 лв
Еко палто дълго26 лв
Пола10 лв
Пола дълга12 лв
Пола плисирана13 лв
Рокля къса16 лв
Рокля дълга12 лв
Рокля официална къса25 лв
Рокля официална дълга35 лв
Булчинска рокля49 лв
Булчинска рокля дълга59 лв
Рокля детска официална20 лв
Тънко яке13 лв
Зимно яке късо16 лв
Зимно яке пух20 лв
Зимно яке дълго21 лв
Зимно яке пух дълго23 лв
Елек ватиран15 лв
Елек с пух17 лв
Ски екип31 лв
Ски яке20 лв
Ски панталон14 лв
Импрегниране11 лв

Химическо чистене

ЦЕНИ

Проучете преди да заложите на химическо чистене от Teamclean.bg

За щастие, Teamclean.bg е от онези редки случаи, които посредством работата си продължават да поддържат пламъчето на надеждата в клиентите все още живо. Това е мястото, на което да дадете своят текстил с доверие в крайния резултат.

Проучването и търсенето на информация може би ви се струват напразни и странни, та защо не и досадни. Е, може и да е така – признаваме, но е във ваш интерес да знаете какво можете да очаквате и какво не можете.

Хората, с които ще работите, трябва да си заслужат това да ви обслужат, така че вглеждайте се в детайлите и обективно поставете плюсовете и минусите на конкретната фирма. Така ще изберете възможно най-лесно, а и изборът ще е над 95% правилен.

В Teamclean.bg сме посветени на предоставянето на услуги, които да надвишат вашите очаквания, гарантирайки, че всеки детайл от вашата дреха е обработен с най-голяма грижа. Вярваме, че вниманието към детайлите и личният подход правят разликата, затова всяко пране и чистене се извършва с индивидуално внимание.

Уверете се, че вашите текстилни изделия са в ръцете на професионалисти, които ценят качеството толкова, колкото и вие. Доверете ни се, и ние обещаваме да върнем вашите дрехи в безупречно състояние, като по този начин ви освободим от една грижа в забързаното ежедневие.

Защо е важно да изберем фирма с добър рейтинг

Фирма за химическо чистене в СофияТук не говорим единствено и само за рейтинга, който е упоменат от различните платформи, от чиито данни се водите. Тук става дума за мнението на хората, които вече са работили с конкретната фирма преди вас.

Клиентът винаги ще си остане най-добрият съдник за това какво може и какво не може една фирма, така че обърнете внимание и на това преди да направите своя финален избор за фирма за химическо чистене.

Много по-лесно е да докажете правотата си и след това да има действия във ваш интерес, когато проверите резултата от свършената работа току-пред лице от фирмата. По този начин ще имате и свидетел, който няма как да не потвърди вашите думи, ако нещо все пак не е свършено така, както е било уговорено.

Изборът на фирма като Teamclean.bg, която притежава високи рейтинги и положителни отзиви от клиенти, е гаранция за качество и надеждност. Ние предоставяме прозрачност във всички стъпки от процеса, което ви позволява да бъдете напълно информирани за методите и материалите, които използваме при обработката на вашите текстилни изделия.

Ако гореизброените три стъпки все още предизвикват смут у вас, то просто се доверете на онези, които нямат нужда от доказване – Teamclean.bg!

За нас е важно да надминем очакванията ви, като предлагаме персонализирано обслужване, отговарящо точно на вашите нужди и предпочитания. С Teamclean.bg, вие сте в сигурни ръце, и можем да ви уверим, че вашите дрехи ще бъдат третирани с голямо внимание и професионализъм.

Често задавани въпроси (FAQ)

Ако добре сте проучили фирмата и сте видели актуални отзиви, мнения и рейтинг, но все още не можете да определите дали искате да работите с конкретно име, то просто дайте нещо малко за химическо чистене, за да видите как ще се справят с него.Ако всичко е наред и фирмата е буквално безупречна в изпълнението на поетия ангажимент, то няма причина да им се доверите и за по-обемни „проекти“.

Честа практика е в този бранш нещата да не се изпипват така, както би трябвало да бъде. Въпреки това, обаче все някога се случва нещо да не е огледано до крайна степен.
В такъв случай не бързайте с възможно най-тежките заключения – едва ли сте станали жертва на измама, ако фирмата постъпи коректно след това. Под „коректно“ имаме предвид фирмата да дойде отново до ваш адрес, да вземе текстилния продукт, за което има оплаквания и да ви го върне по-сияещо от всякога.
Тогава няма резон да не заложите отново на тази фирма.

Според някои хора, които не са съвсем запознати с процеса по химическо изпиране на даден текстилен продукт, със сигурност биха били доста по-скептични към такъв тип услуга. Това не означава, че не можете да опитате за себе си и да прецените дали в бъдеще отново бихте се доверили на такава фирма.
Основната разлика се състои в това, че при химическото изпиране на даден текстил, се използват щадящи го химикали, които същевременно са достатъчно силни, за да направят разликата достатъчно лесно видима.
Препоръчваме ви услугите на teamclean.bg – другата основна съставка в доброто изпиране!

Оценка: 4.65 / 5 (268 мнения)
Обади се сега