За нас

Team Clean Лого
За Team Clean

Нашата история

Вече 15 години екипът на TeamClean.bg помага на столичани да постигна желаните резултати. Благодарение на препоръките на наши клиенти, създадохме и нашия собствен сайт, където ще можем достигнем повече от вас и да помогнем при почистването на дома или поддържането на чист офис във всеки момент.

В основата на нашето разбиране се корени коректното отношение към личното пространство и собственост на нашите клиенти. За нас е чест, че толкова много от нашите лоялни клиенти избират да изберат нас, и благодарение на тях започнахме усилено разширение на обсега на нашето обслужване.

През 2021-ва най-сетне постигнахме пълно покритие на цяла София, включително всички най-големи квартали – Люлин, Дружба, Младост, Надежда, Овча Купел, Драгалевци,  Гео Милев, Слатина и Симеоново.

За нас

ОТГОВОРНОСТ ЗА НАЙ-ВИСОК КЛАС УСЛУГИ

Това, с което най-много се гордеем, че с всяка изминала година повишаваме стандарта на нашето обслужване. Нашето старание към добрите резултати идва от лоялността и възпитана в нашите екипи педантичност – нищо не се претупва и няма такова нещо като незначителен детайл.

Освен мисия да направим Софийските домове и офиси по-чисти места, сме се заели да вдигнем стандарта на почистване за целият бранш. И понеже не можем да поемем всичко сами, сме поели в наши ръце отговорността за вдигане на летвата за всички останали – мисия насочена към подобряване чистотата на всеки дом и офис в столицата.

Нашият труд научи клиентите на Team Clean в София, че не е нужно да се примиряват с посредствено почистване, и че професионална грижа за дома е напълно възможно – и то на много добра цена.

Друг важен аспект на нашият бизнес модел е поемането на лична отговорност към предоставените резултати. Без значение дали става дума за силно замърсен диван, мокет или Персийски килим, нашите специалисти са обучени да действат сякаш чистят собствените си домове.

За това и доверието към екипа на TeamClean.bg се увеличава, и с годините ставаме все по-често изричано и препоръчвано име.

Някои от най-известните ни услуги са:

15 ГОДИНИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ

Дълги години не сме се ползвали от външна реклама, а всичко бе от препоръки на наши клиенти. Но с нарастването на интернет потреблението, нямаше как и ние да не се покажем, за да припомни на конкуренцията, че чистенето е много повече от бизнес – то е призвание, което трябва да бъде уважавано.

С огромно удоволствие ви представяме новият си сайт на адрес TeamClean.bg, където ще можете да четете нашите професионални блог съвети за почистване на дома, да стоите в крак с най-новите ни услуги и промоционални оферти. Освежете вашият дом или офис на искрено достъпни цени, без излишно оскъпяване или скрити таксувания – изберете най-добрите в света на почистването още днес.

Обади се сега