Пране на мокети

Мокетът е замърсен, а не знаете как да го почистите? Не се колебайте да потърсите професионална услуга за пране на мокети в София от Team Clean.

Пране на мокети

Класик
До 10 раб. дни
Експрес
До 5 раб. дни
Класик
До 10 раб. дни
Експрес
До 5 раб. дни

За много домове и офиси, мокетите са основното подово покритие, присъстващо в 85% от площта под краката ни. При засилен трафик, домашни любимци и деца, има толкова много за чистене, а толкова малко време да се свърши. Познато ви е, нали?

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ НА МОКЕТИ

Прането на мокети не е никак лесна задача, особено ако не е било правено през последните 6 месеца. Зимата и пролетта са най-тежките периоди за един мокет, тъй като именно тогава се натрупва най-много мръсотия, която може сериозно да нарани фибрите на подовата настилка.

За да се справи едно домакинство с това, е необходимо да се полагат редовни усилия, а това е нещо, което не винаги е възможно. Колкото повече се отлага основното почистване на един мокет, толкова по-трудно става третирането на петна, кал и мръсотия с подръчни материали.

ПРОФЕСИОНАЛЕН ПОДХОД ПРИ ПОЧИСТВАНЕ НА МОКЕТИ

Пране на мокетиТова е причината подобна услуга като пране на мокети да е толкова популярна – понеже хората не могат да смогнат с натрапването на мръсотия. Нашият подход идва от много години опит, и използва доказани методи и техники, които отстраняват напълно дори най-упоритите метна.

Услугата включва специализирани машини, препарати и техники, като:

  • Третиране на стари петна по мокета;
  • Третиране на силно замърсени участъци със специални професионални препарати;
  • Извличане на мръсотията чрез втечняване и вакуум;
  • Съхнене и ароматизация;
  • Изсушаване на мокета.

Нашата основна цел е да запазим чистота на вашият дом и да върнем мокета към старото му състояние.

Не са малко случаите на силно замърсяване и ние сме повече от подготвени да се справим с дори най-силно замърсените подови настилки.

ПРОЦЕСЪТ ПО ПРАНЕ И ПОЧИСТВАНЕ

Важно е да се установи вида мокет както и дължината на влакната, тъй като това ще определи нужните процедури за изпирането му. При наличие на дълги петна е необходимо да се чисти срещу „косъма” тъй като това освобождава много от сплъстените слоеве мръсотията, кал и петна.

След първоначалното почистване, участъци със засилен трафик и упорити петна се минават повторно със специализирани машини, които едновременно навлажняват повърхността и извличат нечистотиите чрез силен вакуум.

Това, което прави тази услуга специална, са препаратите, които ползваме. Наясно, сме, че здравето на хората зависи от качеството на въздуха, който дишат. За това и ползваме био-препарати, които не оставят тежки химикали.

Тези препарати са от специален клас за почистване на текстилни повърхности. Благодарение на нашата работа, този подход бързо става стандарт в България, тъй като е по-нежен както към вас така и към вашите мокети и идва на доста достъпна цена.

БЪРЗО СУШЕНЕ НА МОКЕТИТЕ

При самото почистване на мокета, подобно на процеса при пране на килими се отделя доста голямо количество влага. Тя бива извлечена чрез вакуумни машини, които същевременно и премахват дълбоко проникналата мръсотия. Повече от 98,9% от вложената влага бива премахната, но остават 2.1%, които се изпаряват постепенно.

За зимно пране прилагаме повторно извличане на влагата, което е свежда до 99,8%, а през топлите сезони се препоръчва естественото изсушаване, тъй като е по-нежно за фибрите на мокета.

За да осигурим още по-бързо сушене, използваме модерни обезвлажнители, които значително намаляват времето за изсушаване. Нашата технология за сушене предотвратява развитието на мухъл и микроорганизми, които могат да възникнат при влажни условия.

Въвеждаме и иновативни решения за контрол на влажността по време на сушенето, като така гарантираме, че мокетът ви ще бъде сух и готов за употреба възможно най-бързо, запазвайки цвета и мекотата си.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ TEAM CLEAN ЗА ПРАНЕ НА МОКЕТИ

Почистваща фирма в София за пране на мокетиКато лидери в индустрията, ние редовно въвеждаме нови методи, които правят целият процес много по-безопасен и полезен за вас. Така свеждаме времето за почистване с 40%, което ви позволява да се насладите на една безупречна чистота много по-бързо, отколкото би било възможно ако го направите сами.

Предлагаме персонализирани планове за обслужване, които са създадени така, че да отговорят на специфичните нужди и предпочитания на всеки клиент, като по този начин осигуряваме най-високо ниво на удовлетвореност.

Залагаме на прозрачността и честността, когато комуникираме с нашите клиенти, предоставяйки пълна информация за процесите и използваните материали. Непрекъснато търсим начини за намаляване на въздействието върху околната среда, като същевременно подобряваме качеството на услугите си.

При нас можете да намерите сигурни решения на вашите проблеми, без значение дали говорим за пране на мокети на ниски цени или почистване на пътеки, килими, завивки и т.н.. Нашите екипи не правят компромис с чистота, защо да го правите вие?

Можете да се свържете с нас по всяко време – колкото по-скоро го направите, толкова повече се удължава живота на вашият мокет.

Не позволявайте мръсотията да завземе вашият дом или офис – поръчайте на ефикасното пране на мокети в София още днес.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)

Тази услуга включва пълното обслужване на мокети от всякакъв вид. Това ще рече тяхното пране, сушене, премахване на петната и третиране на места със силно замърсяване от прах и кал.

Самата услуга може да се раздели на две основни части – полево пране и пране в цех – полевото пране е при обекти с цялостна подова настилка тип „мокет”. Другата услуга е пране в цех, която се ползва при подвижни и малко по размер мокети.

Цената на услугата се определя от квадратурата на подовата настилка, колкото по-голяма е тя, толкова повече ще струвате професионалното й пране. Нашият екип е отдаден, лоялен и цени добрите резултати, за това е готов да положи реални усилия за постигане на искрящи резултати без значение натрупаната мръсотия.

Ако не сте сигурни за цената на пране на вашият мокет, можете да се свържете с нас по телефон или контактна форма.

Времето за пране зависи от това дали мокета ви е преместваем или услугата ще се върши на място. Ако е от първи вид сроковете са от 5 до 10 дни, като по-бързата поръчка оскъпява услугата, а стандартният срок ви дава добра, базова цена с прекрасни, безопасни резултати.

Прането на терен е по-особен случаи и времето за пране на ваш мокет може да се различава от прането на друг мокет. Най-важният фактор е неговият размер, както и дали сте бизнес и дали ще трябва да се съобразяваме с работното ви време.

За синтетични мокети ползваме мокро пране с машина за мигновено извличане на мръсотията и перилните препарати, а при подвижните мокети прилагаме „машинно пране”. Прането на терен изисква третиране на места с петна и обезцветяване от движение, там използваме специални вещества с био-произход, които оставят чистота, но не и тежки химикали.

Като цяло, машинното пране е много по-ефикасен начин за пране, тъй като снема човешкият фактор от уравнението. Чрез машинно пране се постигат много по-консистентни и точни резултати за много по-кратко време.

Ръчното пране на мокет отнема повече време, но има своите ползи при силно замърсени места, на които трябва да се обърне повече внимание. Препоръчваме ви да се свържете с екипа на TeamClean.bg, за препоръка относно кой метод е по-подходящ за вас.

Оценка: 4.65 / 5 (267 мнения)
Обади се сега