Пране на завивки

Кое семейство в България не разполага със завивки? А кой не обича те да са меки и чисти дори след дълга употреба? За това от TeamClean.bg предоставяме бързо и ефикасно пране на завивки от всякакъв вид.

ПРАНЕ НА ЗАВИВКИ
Класик
До 10 раб. дни
Експрес
До 5 раб. дни
Класик
До 10 раб. дни
Експрес
До 5 раб. дни

Завивката е пряко свързана с комфорта, които изпитваме по време на сън. Нейната чистота, мекота и приятно ухаене допринасят за по-продължително и спокойно почиване.

Всеки иска да се сгуши в топла и удобна завивка, за това и честото им пране е добра инвестиция за здравето и уюта на едно домакинство. Нашата услуга обхваща поддържането и прането на всякакви видове завивки, без значение от какво са направени или с какво са пълни.

Професионално пране на стандартни и олекотени завивки

ПЕТНА ПО ЗАВИВКИТЕ? - НИЕ СМЕ НАСРЕЩА

Пране на одеала Team Clean СофияПоради голямото количество замърсители в едно пространство, честата употреба на една завивка ускорява натрупването на неприятни миризми и петна. Не всяко покривало предразполага към лесно пране – за това и създадохме професионална услуга, която специализира в отстраняване на дори най-упоритите петна и миризми при пране на килими, мокети, пътеки и други текстилни покрития, включително и пране на завивки. Ние можем да ви помогнем с:
  • Почистване на петна от животни по завивките;
  • Премахването на петна от кръв, следи от храна, вино или кафе;
  • Отстраняване на прах и алергени;
  • И т.н.
Един от най-големите врагове на всяка завивка е времето. С времето и употребата, цветовете и мекотата на която и да е завивка започват да страдат. Правилната намеса в такива случаи е необходимост, като основното изпиране е съвсем уместна стъпка към възстановяването на вашите юргани, завивки и куверти.

ОСТРАНЯВАНЕ НА АЛЕРГЕНИ И АКАРИ ОТ ЗАВИВКИ

Акарите са истински кошмар за едно семейство. Те могат да превърнат дома в бойно поле с ужасни упорити вредители. Навременната намеса в такива случаи е изключително важна, тъй като протакането на професионалното почистване може да доведе до много повече от просто дискомфорт.

Специализираната услуга на TeamClean.bg атакува вредителите по три разработени метода, което гарантира абсолютното отстраняване на всякакъв вид алергени. Освен, че тази услуга може да се ползва против петна и миризми от всякакъв вид, може да служи за абсолютното унищожаване и отстраняване на всякакви кожни дразнители.

За да увеличим ефективността на нашите методи за борба с акарите и другите вредители, екипът ни прилага последно поколение технологии за пране и дезинфекция, включващи UV светлина и екологично чисти препарати, които са безвредни за хората и домашните любимци, но могат безпощадно да елиминират микроорганизмите.

Предоставяме и програми за систематична поддръжка, които гарантират, че завивките ви ще останат чисти и защитени от алергени продължително време.

ПО-ДОБРИТЕ УСЛУГИ НА ПАЗАРА ЗА ПРАНЕ НА ЗАВИВКИ

Пране на завивки услугиПрофесионалният подход и отдаденост към резултатите са само една малка част от това, което прави нашият екип специален. Ние също имаме завивки и семейства, които предпазваме от неприятности,  за това знаем какво е човек да има нужда от сигурно решение против проблемите в дома.

Освен отношението, ние сериозно инвестираме в ефикасни, Еко, почистващи решения, които не само имат продължителен ефект, но и действат като ароматизатор и дезинфектант. Ароматерапевтичните свойства на нашите препарати прогонват всякакви вредите от околната среда и предоставят защитна стена между вас и набезите на кръвожадни дървеници и акари.

ДЪЛГОТРАЙНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ ПРИ ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ НА ЗАВИВКИ

Ние специализираме във всички видове завивки, без значение какъв е техният пълнеж или произход.

Чистим всичко от синтетични до естествени материали, стандартни или олекотени завивки, като целта ни е да допринесем за уюта и комфорта на вас и вашето семейство.

Всичко това се постига на една доста достъпна цена, като редовно предоставяме и специални намаления за всички жители на възлови квартали. Поръчайте професионално пране на завивки за Овча Купел, Младост, Дружба, Надежда, Люлин и други – проверявайте често, за да спестите още повече при пролетно почистване.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ TEAM CLEAN ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЗАВИВКИ

Нашият екип е с повече от 15 години опит в браншна, и през това време научихме много за нуждите на нашите клиенти. Всяка поръчка е възможност за натрупване на още повече опит и усъвършенстването на вече научните неща.

През годините сме изградили здрава основа на знания и умения, които ни позволяват да се справяме с всякакви предизвикателства, свързани с поддръжката на текстил. Страстта ни към иновациите ни води към постоянно изследване и внедряване на нови, по-ефикасни методи за пране и грижа за завивките.

Увереността, с която посрещаме всяко ново предизвикателство, е резултат от безбройните успешно изпълнени задачи и доволни клиенти, които сме обслужили през годините. Съсредоточени сме върху предоставянето на персонализирани решения, които да отговорят на специфичните нужди на всеки клиент, като по този начин гарантираме не само чистота, но и удовлетворение.

Използвайки TeamClean.bg вие избирате най-доброто. Доверете се на лидерите в бранша и усетете истинското значение на 15 години опит в прането на стандартни и олекотени завивки.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)

Услугата включва пълното изпиране на всякакви видове спално бельо, завивки, юргани, и покривала на легла. Това е специализирана услуга, която е създадена не само да премахва петна и миризми от завивките на Софиянци, но и да предостави пълно дезинфекциране и борба с бактерии, алергени и дървеници. Самата услуга включване прането, дезинфекция, изсушаване, пакетиране, доставяне до адрес – в зависимост от срока и личните ви изисквания.

Да, TeamClean.bg покрива всички квартали на София, включително отдалечените Симеоново, Драгалевци, Бистрица, Люлин, всички Младости, Надежда и всичко, което се води в рамките на града, в това число Чепинци.

Ние опериране на землището на цяла София от повече от 15 години, като целият ни модел на опериране е бил или ние идваме при вас или вие при нас. Тъй като София е толкова голям и силно замърсен град, ние положихме усилия да предоставим покритие на всички жители на града.

Можете да видите по-точен ценоразпис на страницата на услугата или, ако не сте сигурни, можете да се свържете с нас по телефон, и да попитате със специфична за вас информация.

В общи линии, образуването на цената зависи както от материала на самата завивка, така и от нейният размер, тежест и състояние. По крехките и нежни материали като естествени олекотени завивки, не само изискват други препарати, но и повече време за съхнене, което все пак играе роля в това, колко бързо можем да ви върнем чист продукт.

От 5 до 10 дни, в зависимост на вашият избор. Реално, изпирането отнема не повече от 30 минути и се извършва в индустриална машина, която има доста голям капацитет. Това, което прави целият процес бавен/труден, е типа на завивката, и това от какво е направена тя.

Има материи, като олекотените завивки, които изискват по-ниска температура и трябва да съхнат по-дълго време – за това и цената на по-бързата поръчка е по-висока, тъй като се налага използването на по-различни методи.

Завивките се перат в голяма индустриална машина, която е с огромен капацитет и много по-внимателен контрол над центрофугата, температурата на прането и други аспекти.

За да запазим доброто им състояние, ние използваме специални препарати и точни програми за пране, както и механични методи за намаляване триенето между различните елементи. Има индустриални топки за пране, които действат като буфер между другите завивки, което намалява стреса при пране.

Оценка: 4.65 / 5 (172 мнения)
Обади се сега