Пране на килими

ПРОФЕСИОНАЛНО ПРАНЕ НА КИЛИМИ БЕЗ КОМПРОМИС

Цени за пране на килими

Пране на килими – от 2,99 до 3,49 лв./кг.*

* Цената варира според типа на килима.

КИЛИМИ

Класик
До 10 раб. дни
Експрес
До 5 раб. дни

Едно от най-основните съображения на един професионалист за вашите килими е от какъв материал са направени те и до каква степен за замърсени. При ваше обаждане, ние от TeamClean.bg, използваме и информацията, която считате за важна за нашата работа като:

При нужда, тази информация се събира, за да гарантираме 100% качество всеки път, когато се нуждаете от изпиране на домашните килими. Услугата е силно профилирана, но не се ограничава само до пране на килими. С Теам Clean можете да изперете своите мокети, китеници, пътеки и друг вид текстилни подови настилки.

ПРАНЕ НА КИЛИМИ: КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА УСЛУГАТА ?

Пране на килимиТова, което прави нашият подход по-предпочитан от останалите, е че взима предвид ключова информация. Тя ни позволява да подходим към вашата собственост по много по-точен начин, което е и гаранцията за 100% успеваемост.

Самият процес е машинен и се случва в наш обект. Вие докарвате килима до нас, и от там той бива поет от нашите специалисти. Процедурата започва с полагането на килима на специална маса за оглеждане, на която можем с точност да определим кой начин за почистване е най-подходящ.

След инспекцията килима се пуска по конвейера на машината за пране на килими, която започва първичното почистване. То се състои в отстраняване на повърхностните слоеве мръсотията и прах чрез силни струи въздух и вода.

В зависимост от дължината на влакната може и да се използват и механични четки, които „разрошват” текстила. Така получаваме достъп до по-долните слоеве на килима, където именно се крият повечето видове прах и мръсотията.

След първият цикъл килима бива третиран със специални, био-препарати, които имат проникващ ефект до самата основа на килима. Пенливите свойства на препаратите изкарват на повърхността дори най-упоритите петна и миризми.

СИЛНО ЗАМЪРСЕНИ КИЛИМИ

Когато получим силно замърсен килим, покрит с кал, петна от вино, мазнини и други биологични произходи, цикъла на първично третиране се повтаря. Така увеличаваме шансовете за напълно и дълбоко отстраняване на всички замърсители.

Възможно е и отделно третиране на старите петна, но този процес зависи от състоянието на килима, както и от естеството на самите петна. За да сме подготвени е добре да ни предупредите предварително, за да бъде маркирана вашата поръчка като такава нуждаеща се от специализиран подход.

 

ИЗСУШВАНЕ, ОПАКОВАНЕ, ТРАНСПОРТИРАНЕ

След почистването, всички килими се изплакват, като в процеса на изсушаването влагата се извлича от силен вакуум и струя въздух. Така дори през зимата, ние от TeamClean.bg сме способни да изперем вашите килими без компромис и дори да ги изсушим.

След изсушаването, вашият килим се опакова в специално изработена обвивка, за да остане свеж и чист много след като е доставен. Така предотвратяваме кондензирането на влага от промяна в температурата. Ние поемаме ангажимент и към доставянето на килима до ваш адрес, директно до вратата на вашето жилище или вход в зависимост от условията.

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ TEAMCLEAN.BG ЗА ПРАНЕ НА КИЛИМИ

Нашият опит ни показва, че всеки килим имат нужда от професионално почистване и пране на килими поне 2 пъти в годината. Забързаното ежедневие не ни позволява да отдели нужното време за грижа на дома или офиса – вместо да отлагате, можете да се доверите на нашите професионални услуги, които ви спестяват време, грижа и пари.

Чрез дългогодишен опит и отдаденост към резултатите, ние можем да се справим със всевъзможни проблеми и то на много добра цена. Възползвайте се от нашите редовни промоции и се насладете на една безупречна чистота.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)

Услугата, наречена „Машинно пране на килими“ на Team Clean, включва няколко компонента:

  • Вземане;
  • Пране;
  • Сушене;
  • Ароматизиране;
  • Пакетиране;
  • Доставка до вратата на клиента.

В зависимост от спецификата на вашият килим следва да се определи и деликатността, с която следва да бъде третиран. Някои килими са от естествени влакна, а други от изкуствени материи, а това респективно влияе на цената. За да видите колко ще струва изпирането на вашия килим можете да видите таблицата с нашите цени за пране на различни видове килими.

В зависимост от материята, от която е изработен вашият килим, то следва той да бъде третиран и по-различен начин при сушенето си. Логично по-дебелите и по-тежки килими съхнат по-дълго, за да не ги връщаме още мокри. За да бъдем конкретни – попитайте нашият оператор за срока за връщане на килима, макар, че той рядко е по-дълъг от 10 дни.

Използваме различни препарати, но винаги следим дали те са безопасни, защото отлично разбираме, че и деца и възрастни имат досег с тях.

Никога не използваме токсични препарати, а предпочитаме екологично чисти продукти, за да гарантираме 100% качество, каквото очаквате от нас.

Машинното пране е надскочило човешките умения, когато говорим за почистване на килими. Всеки автоматизиран процес изолира човешките грешки, а така прави предсказуем резултата от него. Това позволява автоматичното пране на килими днес да е изключително ефикасно. Съвременните процеси, които прилага Team Clean увеличават многократно качеството на услугата, а така и нашите клиенти са изключително доволни от крайния резултат.

4.1/5 - (79 votes)
Обади се сега