Как да изберем компания за почистване на килими

Как да изберем фирма за почистване на килим - Team Clean

Поддръжката на един дом, особено ако е с малки деца и домашни любимци, не е никак лесна задача. Освен купчина други отговорности, едно домакинство трябва да се притеснява за хигиената на един дом – е в 21-ви век, човек може да си позволи наемането на фирма за почистване на килими.

За какво да внимаваме при избор на фирма за почистване на килими

Това, което е най-важно е дали работят във вашата област. Ако са външна фирма, която трябва да пътува, то тогава би ви излязло по-скъпо. За това е важно да търсите фирма за почистване на килими в София.

1. Трябва да имат опит с почистването

Всеки може да хване прахосмукачка и да почисти килима, но не всеки може да го изпере и изчисти изцяло без професионална намеса. Това, което разграничава лаиците от професионалистите са познанията, уменията и инструментите, които използват.

Всеки себе-уважаващ се професионалист ще използва висококачествени препарати и оборудване, тъй като това ще допринесе за качеството на услугата, която предлага. Това е и случая с „Team Clean“ София – форма разполагаща с повече от 15 години опит и над 10,000 доволни столичани само за последните 5.

2. Трябва да имат сертификат за специализация

Почистването на килими може да изглежда като лесна работа, но това, което става ясно при наличието на трудни петна, е че човек трябва да е ¼ алхимик, за да ги отстрани без да нарани текстила от долу. Чрез употребата на специални техники и методи, един специалист може съвсем безопасно да третира дори най-старите петна по един килим.

Всичко това звучи страхотно, но това може да бъде доказано само и единствено от акредитиране. Така ще знаете, че фирмата, която наемате е наистина професионална.

3. Цените им са разумни

Друг голям проблем с фирмите за чистене на килими, е че увеличават своите цени, без да има реална причина. Прекалено ниските цени, пък могат да са признак за ниско качество на труда, за това, човек трябва да се цели по средата.

Услугите на Теам Clean са в добър ценови диапазон, и са създадени така, че всеки да може да си ги позволи, без това да е в ущърб на бизнеса.

Използват био-препарати

Употребата на биологично разградими препарати гарантира не само чистотата, но и безопасността на един дом. Същото разбира се важи с не по-малка сила и когато става въпрос за офис пространства и офис почиствания, особено, ако бизнес обекта е по-голям. При използване на силни химикали, вероятността за появяване на кожени раздразнения е доста голяма, тъй като те трудно се отмиват и оставят микро-частици след себе си.

Био-разградимите препарати, от друга страна, са такива които не оставят нищо друго след себе си освен блестящо чисти резултати. Те са на билкова основа и не са лесни за намиране, но екипа на Team Clean старателно подбира това, което използва за вашите домашни килими.

Можете да разберете повече за тази услуга, като посетите отдадената страница за пране на килими.

Как да изберем компания за почистване на килими
Обади се сега