Бави ли се почистващата фирма или е нормално

почистваща жена от фирма

Наели сте фирма за почистване и ви се струва, че им отнема прекалено много време да си свършат работата? Не сте професионалист и не сте сигурно дали е нормално, или са просто некомпетентни? В този текст, ние от Team Clean, ще разобличим тайните на почистващата индустрия в България.

Времето е пари, а добрите го правят бързо

Истината, е че това колко време отнема да се изпере един килим, зависи изцяло от естеството на проблематиката. Ако вашата подова настилка е прекалено мръсна, е напълно възможно да се наложи повторно почистване, което отнема повече време – друг важен момент е времето за съхнене.

Как да разберете дали фирмата за пране на килими се бави

Реално, още преди да изпратите вашият килим за пране, трябва да изискате някакъв период за изпиране, тъй като все пак заплащате за времето на фирмата. Ако ви бъде отказано подаване на точно време за пране, то тогава най-вероятно фирмата е неспособна да спази каквото и да е обещание и просто си спестява проблемите като подминават темата.

Ако работите с фирма като TeamClean.bg, ще получите точно и ясно разграфяване на времето и това, кога ще ви бъде доставен вашият килим до адрес – реално при нас има два варианти до 5 или 10 дни. Забавяния отвъд това са невъзможни и крайно недопустими, ако въобще се случи ви връщаме парите.

Защо може да се бави една фирма за почистване

Има няколко уважителни причини – едната е поради трудността и мащаба на задача, другата поради нужда от деликатност при работа с коприна, сатен и кашмир. С цел запазване целостта и красотата на вашата собственост, е много по-добре да се действа внимателно, вместо прибързано с цел спестяване на време.

Крайните резултати в подобни случаи са много по-добри а това е и целта на цялата услуга. Неуважителните причини за забавяне на поръчка, е неспазване на срок поради неготовност, неизправност в оборудване, лошо обучен персонал и неефикасна подредба на приоритети.

Не са и малко случаите, в които фирми за почистване поемат повече работа, отколкото са способни да извършат за обещаното време. От професионална гледна точка, това е доста некоректно спрямо самите клиенти и служителите, тъй като пада на техни плещи правилното почистване за по-кратко време.

Уважение към процеса

Ако сте опитни чистачи, тогава ще знаете как най-ефикасно да извършите дадено обслужване. Когато един професионалист уважава процеса, той знае, че има конкретни изисквания към технологичното време за цялостно пране на килим и не претупва нещата – колкото по-ефикасно се работи, толкова по-добри времеви резултати стават достижими.

Не се задоволявайте с посредствени услуги за почистване, доверете се на 20 години опит и много над половин мил

Бави ли се почистващата фирма или е нормално
Обади се сега